• nl
  • en

Royale Ibiza-stijl villa in Javea

Bedrooms: 6
Bathrooms: 5
Plotsize: 1000 m²
Build size: 300 m²
Property ID: CCB180730
August 1, 2018

Description:

Perfect afgewerkte en gestyleerde villa te koop in Javea | Deze mooie villa staat op een rustige plek met mooi uitzicht over een groenzone. Diverse baaitjes en stranden liggen op een paar autominuten. Deze woning is een paar jaar geleden grondig gerenoveerd. De woning is over 2 woonlagen verdeeld. Deze zijn zowel met een buitentrap als met een interne trap met elkaar verbonden.

De hoofdwoning ligt op de begane grond. Hier is de woon-/eetkamer met open keuken gesitueerd. Ook zijn hier een entreehal, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de woonkamer en de master bedroom (met ensuite badkamer) is er toegang tot de open naya en het zwembadterras.

De onderste woonlaag is zowel via een interne trap als via een eigen entree bereikbaar. Hier bevinden zich de ruime keuken, woon-/eetkamer, gaming room / televisiekamer, 3 slaapkamers en 3 ensuite badkamers. Ook is er een eigen terras.

De tuin bestaat uit 3 delen:

  • Heerlijke buitenkeuken met lounge-ruimte (Ibiza-stijl), verwarmd zwembad en open naya.
  • Ruim terras bij de benedenwoning. Deze staat in verbinding met het zwembadterras met behoud van heel veel privacy.
  • Het onderste niveau is nu ingericht als speelplek voor kinderen met trampoline.

Deze woning is zowel geschikt als ruim familiehuis, als een interessante belegging voor vakantieverhuur. Perfect voor liefhebbers van een mediterraans huis met een moderne afwerking en heerlijke buitenruimten. Net zo goed als nieuwbouw!

Vraag ons nu om meer informatie en/of een bezichtiging!

 

Send me more information!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.