• nl
  • en

Moorse stijl villa met zeezicht in Benimeit, Moraira

299.000
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Build size: 136 m²
Listing ID: CCB190404
april 4, 2019

Description:

Op de kleinschalige en exclusieve gated community El Panorama staat deze prachtige hoekwoning te koop. De half-geschakelde villa is recentelijk gemoderniseerd, volledig gestyleerd en kan direct betrokken worden!

Via de toegangspoort komt u het park binnen. U parkeert vlakbij de woning en bereikt de entree van de woning via de voortuin. Ook is het mogelijk om meteen door te lopen naar de royale gemeenschappelijke tuin. De 13 woningen op het park staan hier gegroepeerd om het grote zwembad. Vanaf hier is er spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee, Moraira en de landtong Cap D’Or.

Het ruime privé terras van de woning sluit aan op deze binnentuin. Vanuit hier loop je via de open naya de woonkamer (met diverse Moorse details), eethoek en keuken in. De woonkamer geeft toegang tot nog een extra beschut zitje. Ook zijn op de begane grond een bijkeuken en badkamer gesitueerd.

Met de trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers, een tweede badkamer en een balkon met prachtig uitzicht op zee.

Deze Moorse stijl half-geschakelde en sleutelklare villa is zeker een bezichtiging waard. Al het meubilair is in de prijs inbegrepen, het genieten kan direct beginnen!

sea view

 

 

 

 

Stuur mij meer informatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.