Wie zijn wij

Casas Costa Blanca is een makelaarskantoor dat gestart is door twee vastgoedexperts uit Nederland die besloten hebben nog meer van het leven te gaan genieten in Spanje (lees meer hierover bij “Ons Verhaal“). Zowel Amy als Dido zijn aan de Technische Universiteit Delft opgeleid tot bouwkundig ingenieurs en zijn na hun studie gestart met een carriere in een commerciële functie. Amy werkte als adviseur voor grote bedrijven en zorginstellingen om strategische vastgoedvisies te ontwikkelen en te implementeren. In Spanje heeft Amy bij een makelaar in Jalon gewerkt. Dido heeft bij gerenomeerde projectontwikkelaars gewerkt en was als ontwikkelaar eindverantwoordelijk voor woon-, winkel, kantoor-, en hotelprojecten. Hij heeft in Spanje bij een makelaar in Moraira gewerkt. Gezamenlijk combineren wij nu onze commerciële kracht en passie voor vastgoed in het kantoor Casas Costa Blanca.

Huis kopen Spanje

Het kopen van een huis in Spanje werkt anders dan in Nederland of België. Wij helpen u graag met het zoeken naar uw (tweede) huis in de omgeving van Moriara, Benissa en Javea. Met onze jarenlange ervaring met vastgoed begeleiden wij u met al uw vragen bij het kopen, verkopen, ontwikkelen en/of renoveren van uw huis aan de Costa Blanca.

Aankoopmakelaar

In Nederland of België wordt voor de diensten van een aankoopmakelaar betaald door de koper. In Spanje is deze dienst gratis. Over onze werkwijze kunt u hier meer lezen.

Overige Diensten

Bij de aankoop van een woning zijn er vaak ook andere zaken die geregeld moeten worden. Ook hiermee helpen wij u graag: Overige Diensten Casas Costa Blanca

Testimonials

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan onze Testimonials.

Meer weten?

Heeft u vragen over het kopen van een huis in Spanje? Of heeft u misschien andere vragen over het leven in Spanje? Wij beantwoorden deze graag! Laat uw vraag en gegevens bij ons achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.