Nederlandse Makelaar Benissa Moraira Javea Jalon

Casas Costa Blanca / Nederlandse Makelaar

Dido en Amy zijn twee vastgoedprofessionals die Casas Costa Blanca hebben opgericht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlanders en Belgen bij de aankoop van een huis aan de Costa Blanca, Spanje. Ons werkgebied binnen de Costa Blanca is Benissa, Moraira, Javea en de Jalon Vallei.

Wensen & Viewings

Wij werken als onafhankelijk vastgoedadviseur en helpen u van begin tot eind bij uw zoektocht naar uw droomhuis in de omgeving Benissa, Moraira, Javea en de Jalon Vallei. Op basis van uw lijst van wensen sturen wij u een aantal suggesties voor huizen toe. Samen stellen wij een lijst samen van te bezichtigen huizen. Voorafgaand aan de 1e bezichtigingenronde starten wij altijd met een persoonlijke kennismaking. Hierbij nemen wij uitgebreid uw wensen door, de regio, het koopproces in Spanje en uw vragen. Aansluitend gaan we de geselecteerde huizen bekijken. Tijdens deze ronde wordt vaak al snel duidelijk wat u wel en niet aanspreekt. Na een evaluatie stellen wij uw selectiecriteria scherper bij en gaan we verder op zoek naar huizen.

Vast & Onafhankelijk Aanspreekpunt

Op basis van onze jarenlange ervaring in zowel Nederland als Spanje kunnen wij u veel informatie verschaffen over de markt, het koopproces, financiering, juridische procedures, kosten, bouwtechnische zaken etc. Wij treden op als uw vaste en onafhankelijke aanspreekpunt en sparringpartner, gedurende het gehele traject en daarna.

Gratis Diensten Aankoop Makelaar

Wij kunnen onze diensten als aankoop makelaar kosteloos aan u aanbieden. Gratis betekent niet dat de aankoop makelaar in Spanje niet betaald krijgt, dat is wel degelijk zo natuurlijk. Maar het maakt voor de koopprijs van een woning niet uit of er naast de makelaar van de verkoper ook nog een makelaar betrokken is die de koper bijstaat. Het betekent wel dat de verkopende makelaar zijn courtage moet delen met de aankopende makelaar. Maar die zal dat graag doen want aangezien één huis vaak bij meerdere makelaars te koop staat, had het ook zo kunnen zijn dat niet hij maar een concurrent bij de verkoop betrokken zou zijn geweest.

De courtage die de verkoper moet betalen, wordt voorafgaand aan de inverkoopname overeengekomen met de verkoopmakelaar. Die staat dus al vast. De aanwezigheid van een aankoop makelaar heeft geen invloed meer op de hoogte daarvan.

Commitment

Ook als u een huis wilt bekijken dat niet op onze website staat, kunnen wij u deze laten zien. Dit komt doordat de huizen hier niet exclusief bij 1 makelaar te koop staan. Om ons volledig voor u te kunnen inzetten en ons werk onbelemmerd te kunnen doen, vragen wij hiervoor loyaliteit van u.  Als u informatie wilt over een woning die u ergens anders te koop heeft zien staan, laat het ons opvragen! Als u contact heeft met meerdere makelaars tegelijk dan kan dat het werk, dat een aankoop makelaar voor u doet, juist belemmeren. Het is dus heel belangrijk om duidelijk hierover te zijn.

Zoekopdracht

Bent u al benieuwd naar welke huizen passen bij uw wensen? Kijk eens in ons aanbod op onze website. Hier staan meer dan 3000 huizen te koop in Moraira, Benissa, Javea en de Jalon Vallei.
Wilt u op basis van uw persoonlijke criteria een aantal eerste suggesties voor huizen ontvangen? Geef ons dan nu gratis en vrijblijvend een persoonlijke zoekopdracht! Meer lezen over het koopproces in Spanje kan hier.

Wat Zeggen Onze Klanten Over Ons?

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan onze Testimonials.

Makelaarsregister

Makelaars in de Comunidad Valenciana moeten zich nu officieel registreren in het nieuw opgerichte register van makelaars in onroerend goed. Hieraan worden verschillende kwaliteitseisen gesteld, waaronder aantoonbare kennis en bekwaamheid. Onze diploma’s als bouwkundig ingenieurs van de TU Delft waren voldoende voor de inschrijving in het register RAICV. Ons registratienummer is 1666. Daarnaast hebben we ook de cursus afgerond, die is opgezet voor makelaars zonder relevante kwalificaties. Hopelijk kunnen de nieuwe regels bijdragen aan een welkome professionalisering van het makelaarsvak.