Villa-Valls-Montgo-te-koop-1-5

Gratis Zoekservice

Bent u van plan een huis te kopen in Moraira, Benissa, Javea of de Jalon Vallei? Casas Costa Blanca is de Nederlandse makelaar in deze regio! Wij kennen het aanbod en de juiste partijen. Ook hebben wij ruime ervaring in vastgoed en tevreden klanten. Tijdens het totale traject zijn wij betrokken. Van de zoektocht naar het droomhuis tot en met de notaris. Ook daarna zijn wij u van dienst!

Gebruik onze zoekservice en laat ons het werk voor u doen. In de prijsklasse boven de €500.000,– doorzoeken wij het aanbod in Moraira, Benissa, Javea of de Jalon Vallei op basis van uw wensen. Het woningaanbod aan de Costa Blanca Noord is ruim en divers. Ergens daar tussen zit uw droomhuis verscholen. Wij zijn vastberaden dat voor u te vinden! Lees hier over onze werkwijze als uw gratis aankoopmakelaar.

Vul onderstaand vragenformulier in en wij gaan voor u aan het werk. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Het invullen van de lijst kost een paar minuten. Binnen 1 a 2 (werk)dagen ontvangt u huizen en appartementen die passen bij uw wensen.
Benieuwd naar het koopproces in Spanje? Lees hier onze overzichtelijke toelichting van iedere stap in het aankooptraject.

Zoekformulier

  • *Exclusief circa 12% aan bijkomende kosten.

  • Uw contactgegevens

Leave a Reply