Dream Houses on the Costa Blanca

Casas Costa Blanca

Are you planning to buy your own home in Moraira, Benissa, Javea or the Jalon Valley? Casas Costa Blanca is the real estate agent in this region! We know the offer, the right parties and of course the most beautiful places. We remain involved throughout the entire purchasing process. From the search for your dream home to the notary.

What we offer

  • A wide range of properties. There are over 2000 houses for sale on our website. All in Moraira, Benissa, Javea and Jalon Valley.
  • Free property finding. Tell us your wishes. We search in the total offer. Also outside our website.
  • Guidance during the whole process. From beginning to end. With thorough real estate knowledge and extensive experience. In the Netherlands and in Spain. Read more about Who We Are.
  • Happy clients. Our customers call us “Committed, Friendly, Knowledgeable, Reliable”.
  • Newsletter. We keep you informed or our latest offer by newsletter. 

Who we are

The agency Casas Costa Blanca was started by Dido and Amy. Both are from the Netherlands and have over 20 years of experience in real estate. Dido and Amy have been trained as structural engineers at Delft University of Technology (MSc). In the Netherlands they held a commercial position in real estate. They now live and work with great pleasure in beautiful Moraira.

Amy Wijn-Ruijten

[email protected]
+34 634 366 548

Dido Wijn

[email protected]
+34 650 163 586

Latest Listing

More Information

Free Property Finding

We will help you find your dream property in Benissa, Moraira, Javea and Jalon Valley! 

Please send us your wishes through our Search Form and we start looking for you! In 1-2 days we will send you a tailor made selection properties.

Read More

Subscribe To Our Newsletter

Testimonials

Jelle en Ria | April 2024

Vrienden van ons hebben ook via Casas Costa Blanca een stuk grond gekocht en daar een prachtige woning op gebouwd....
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2024-06-04T11:34:39+00:00
Vrienden van ons hebben ook via Casas Costa Blanca een stuk grond gekocht en daar een prachtige woning op gebouwd. Zij waren erg onder de indruk EN kennis van zowel Dido als Amy bij het zoek en aankooptraject. Onze eigen zoektocht vlotte niet echt, dus na een telefoontje in contact gekomen met Dido van Casas Costa Blanca. Onze eerste kennismaking met Dido hebben we als zeer prettig ervaren. Nadat we onze wensen hadden voorgelegd, is Dido ook voor ons gaan zoeken en hebben we 3 percelen bekeken die aan onze criteria voldeden. Een daarvan is nu in ons bezit en de eerste schetsen van onze woning staan al op papier. Ook de begeleiding van het aankoopproces, verwijzing naar een goede advocaat, architect, suggesties van aannemers zijn duidelijk en alle afspraken worden stipt nagekomen. Bedankt Dido voor je deskundige begeleiding en hulp tot zover!!

Frank & Riet De Groote | April 2024

Door de zeer goede begeleiding van Dhr Dido Wijn van Casas Costa Blanca, werden we eigenaar van onze mooie Spaanse...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2024-04-30T08:56:23+00:00
Door de zeer goede begeleiding van Dhr Dido Wijn van Casas Costa Blanca, werden we eigenaar van onze mooie Spaanse woning. Zonder iets op te dringen, plande Dido binnen de 2 dagen al afspraken in om de woningen te bezichtigen die wij voorstelden. Daardoor leerde hij onze wensen kennen en stelde ons ook zelf een woning voor die de perfecte match bleek te zijn. Dido spreekt vlot Spaans en Nederlands zodat er ook contacten werden gelegd met een Nederlandse advocaat in Spanje, die ons wegwijs maakte in de Spaanse aankoopprocedure die verschilt van de Belgische. Dido regelde op ons verzoek een afspraak voor de uitvoering van een gedetailleerde bouwtechnische keuring en helpt ons bij het zoeken naar een aannemer voor een aantal aanpassingen en afwerking van de woning. Bedankt Dido voor de heel vlotte, aangename samenwerking ! Frank & Riet

Nick Gevers | Maart 2024

Met dank aan Casas Costa Blanca zijn wij sinds februari 2024 de trotse eigenaren van een mooie Spaanse villa, net...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2024-03-28T17:13:44+00:00
Met dank aan Casas Costa Blanca zijn wij sinds februari 2024 de trotse eigenaren van een mooie Spaanse villa, net buiten Moraira. Mede door de deskundigheid van Dido Wijn verliep het hele proces soepel en vlot. Vooral door de goede inzicht in onze woonwensen hebben we maar weinig bezichtigingen hoeven doen. Tijdens het aankoopproces waren de lijntjes steeds heel kort en werden we in contact gebracht met de juiste contacten waardoor er veel vertrouwen was van onze kant. Nogmaals BEDANKT voor alle hulp en kennisoverdracht!

Caroline en René Moojen | Oktober 2023

Wij hebben met de ondersteuning van Casas Costa Blanca onze droomvilla gekocht in Moraira. Vanaf de eerste kennismaking met Amy...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2023-11-16T12:08:57+00:00
Wij hebben met de ondersteuning van Casas Costa Blanca onze droomvilla gekocht in Moraira. Vanaf de eerste kennismaking met Amy hadden wij een goed gevoel over zowel de organisatie als het prachtige gebied.Nadat Amy met een prachtige selectie aan huizen afgestemd op onze voorkeuren kwam, hebben wij snel een beslissing kunnen nemen. De deskundige begeleiding van zowel Amy als van Dido hebben wij zeer gewaardeerd. Het uitgebreide Nederlandssprekende netwerk van Casas Costa Blanca heeft ons ook erg geholpen bij de verdere afhandeling van de aankoop. Onze dank voor de uitstekende dienstverlening is groot en wij kunnen Casas Costa Blanca aan iedereen aanbevelen. Caroline en René Moojen

Frank en Mariette Jilderda | Juni 2023

Vanaf het eerste gesprek met Amy zijn we perfect begeleid met de aankoop van ons huis in Javea. Nadat we...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2023-06-26T12:07:14+00:00
Vanaf het eerste gesprek met Amy zijn we perfect begeleid met de aankoop van ons huis in Javea. Nadat we eerst een verkennend gesprek hebben gehad werd ons tot in detail uitgelegd door Amy wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een woning in Spanje. Doordat er nauwkeurig werd geluisterd door Amy wist zij een perfecte shortlist samen te stellen van woningen die aan onze verwachtingen voldeden. De begeleiding tijdens de daadwerkelijke aankoop van ons huis vonden we zeer aangenaam en we werden stap voor stap meegenomen in alle processen. Middels contacten van Casas Costa Blanca kwam de koop zonder problemen tot stand. Er werd snel en professioneel gewerkt door Amy en Dido maar ook door de contacten die zij hadden ingeschakeld. Nadat de koop was afgewikkeld heeft Dido zelfs nog gezorgd dat aangekochte meubels in ontvangst werden genomen tijdens onze afwezigheid. Al met al is onze ervaring met Casas Costa Blanca uitstekend en we raden dit kantoor dan ook zeker aan. Langs deze weg nogmaals dank jullie wel Amy en Dido.

Monique en Marcus | September 2022

Al jaren gaan Monique en ik regelmatig op vakantie naar de Costa Blanca. Een familie lid woont inmiddels al 28 jaar in Albir. Na een paar keer een huis gehuurd te hebben in Xabia beslissen wij in 2020 dat het goed zou zijn om,  het pensioen in zicht, eens te kijken of we hier iets kunnen kopen. En dan begint het!!!! Eerst zoeken op internet...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2022-09-11T14:36:16+00:00
Al jaren gaan Monique en ik regelmatig op vakantie naar de Costa Blanca. Een familie lid woont inmiddels al 28 jaar in Albir. Na een paar keer een huis gehuurd te hebben in Xabia beslissen wij in 2020 dat het goed zou zijn om,  het pensioen in zicht, eens te kijken of we hier iets kunnen kopen. En dan begint het!!!! Eerst zoeken op internet naar huizen!!! 5762 huizen te koop in Xabia !!!!!! Een onmogelijk traject. Dus opnieuw naar internet, wie kan ons helpen? Heel snel komen we op de site van Amy en Dido. Eerste contact per mail, heel snel een reactie gekregen. Onze eerstvolgende vakantie in november 2020 een eerste ontmoeting en meteen een goed gevoel. Geen blabla of makelaars praatjes geen roze wolken maar erg concreet en to the point. We weten min of meer wat we willen en willen ook niet mega veel bezoeken plegen In die vakantie bezoeken we samen met Amy 4/5 huizen in 2/3 locaties in Xabia. Al snel blijkt dat onze voorkeur gaat naar de locatie Ermita op de Mongo. Een vakantie later gaan we nog eens een paar huizen bezoeken en dit bevestigt dat we op het goedepad zijn. In november 2021 vinden we het huis dat we uiteindelijk gekocht hebben. Met advies van AAmy maken we een bod en ja het lukt!!!! Uiteindelijk hebben we maar 12 huizen bezocht. Wij zeer blij. Daarna neem Dido het project over. Besprekingen met advocaten, opstellen van de reservering overeenkomst enz…… Ook in dit traject (dat  hoofdzakelijk via telefoon en mail plaatsvindt) hebben wij het heel professioneel en prettig gevonden om goed gehoor , snelle respons en een  pragmatische instelling te ontdekken in hoofde van Dido. Inmiddels zijn wij de gelukkige eigenaren van ons huis op de Mongo. En het staat buiten kijf dat de rol van Amy en Dido hier in grote mate aan hebben bijgedragen. Op geen enkel moment hebben wij zorgen gehad of getwijfeld aan het proces. 100% geslaagd bestaat. Wij danken jullie van harte.

Paul en Karin Leroi | Juli 2022

Via via hebben we gekozen voor Casas Costa Blanca, dit zou een goed makelaarsbedrijf zijn. Dit klopte inderdaad. Amy heeft...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2022-07-29T11:21:39+00:00
Via via hebben we gekozen voor Casas Costa Blanca, dit zou een goed makelaarsbedrijf zijn. Dit klopte inderdaad. Amy heeft ons veel huizen laten zien, wist erg veel zeer bruikbare informatie erbij te vertellen. Ze wilde het perfecte huis voor ons. Een verkopende makelaar die eerst het reserveringsgeld wilde hebben voordat we zouden gaan bieden wees ze terecht. Op een huis dat veel te duur was moesten we zeker een ton minder bieden. We hebben bezichtigingen gehad in Javea, Jesus Pobre, Benissa, Teulada, Murla en Lliber. Uiteindelijk hebben we een prachtige finca in de campo van Lliber gevonden die aan al onze wensen voldoet. Dido was erg behulpzaam met alle administratie en regelingen, geen vraag of verzoek was teveel. Karin en Paul

Wim Den Braven | Februari 2022

Zeer goede ervaringen, super begeleiding in alle details.
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2022-02-26T16:03:54+00:00
Zeer goede ervaringen, super begeleiding in alle details.

Frank en Scarlett Boute | Januari 2022

Dido heeft ons geweldig geholpen met het begeleiden van de aankoop van ons huis in Teulada. Vanwege Corona moest het...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2022-01-11T11:18:30+00:00
Dido heeft ons geweldig geholpen met het begeleiden van de aankoop van ons huis in Teulada. Vanwege Corona moest het 1e gesprek via zoom en Dido heeft tijdens de 2e zoommeeting ons een rondleiding gegeven ter plekke met duidelijke uitleg en informatie. De begeleiding vanuit Dido met zijn bouwkundige achtergrond en beheersing van de Spaanse taal was zeer zeker top. Wij konden zo aanpassingen door laten voeren die doorgegeven werden aan de bouwer Promociones y Construcciones JOG. Dido is altijd bereikbaar en ondersteunt waar nodig. Ook zijn netwerk is zeer goed te noemen waardoor wij een goede advocaat hebben die ook Nederlands spreekt. Wij raden Casas Costa Blanca, wat Dido samen met zijn vrouw Amy runt, dan ook ten zeerste aan. Voor een fijne, persoonlijke en vertrouwelijk benadering en begeleiding. Dido, bedankt.

Ad en Yvonne Dankers | Oktober 2021

In het voorjaar van 2021 ben ik, op uitnodiging, met een vriend naar zijn townhouse geweest welke gelegen is in...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2021-10-01T14:43:35+00:00
In het voorjaar van 2021 ben ik, op uitnodiging, met een vriend naar zijn townhouse geweest welke gelegen is in Valle de Pop dicht bij de plaats Xalo. De ruimte, rust en schoonheid van deze prachtige vallei sprak mij direct aan en alhoewel we helemaal geen plannen hadden om in Spanje een 2e woning te willen kopen veranderde dit door deze ervaring meteen en zijn mijn vrouw en ik via mijn vriend, die ook naar volle tevredenheid is bijgestaan door Casas Costa Blanca bij zijn zoektocht naar een woning in Spanje, in contact gekomen met Dido waar meteen al een klik ontstond door zijn duidelijke, eerlijke en professionele advies. Thuis zijn we ons meteen gaan oriënteren op het aanbod van Casas Costa Blanca maar ook bij andere makelaars om zo binnen een groter bereik te kunnen zoeken. Heel veel moois hebben we gezien maar niet direct iets wat aansloot bij onze wensen. Toen tipte onze vriend me dat er een townhouse te koop kwam binnen hetzelfde cluster als waar hij er een had en omdat dit volledig aan onze wensen voldeed hebben we contact opgenomen met Dido om dit verder op te pakken en ons te begeleiden naar een eventuele aankoop. Vanaf dat moment werd alles keurig netjes en professioneel in gang gezet en omdat het townhouse dezelfde indeling had als dat van onze vriend heeft Dido de bezichtiging op afstand vanuit Spanje d.m.v. een online video presentatie verzorgd. Het resultaat is dat we ons nu , mede door de deskundige ondersteuning van Dido, sinds eind juli 2021 trotse eigenaren kunnen noemen van een prachtig townhouse met een vrij en wijds uitzicht over een prachtige vallei. Chapeau voor Casas Costa Blanca die ik van harte kan aanbevelen aan iedereen die dezelfde plannen heeft als wij hadden.

Karel en Roelfina Zuidema | September 2021

Sinds begin 2021 waren we op zoek naar een woning aan de Costa Blanca Noord. Na een paar maanden zijn...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2021-09-24T16:55:39+00:00
Sinds begin 2021 waren we op zoek naar een woning aan de Costa Blanca Noord. Na een paar maanden zijn we in contact gekomen met Dido en hebben we eerst via beeldbellen onze wensen kenbaar gemaakt. We hadden nogal wat wensen: Uitzicht op zee, zwembad, 5 slaapkamers, vrij gelegen, maar ook dicht bij een dorpje etc. Zelf hadden we ook al wat op internet gezocht. In een vertrouwenwekkend gesprek kwamen we tot een zoekopdracht. Dido is met onze wensen aan de slag gegaan en kwam snel met een aantal mogelijkheden, die zeer aantrekkelijk leken. De volgende stap was dat we naar Spanje gingen om de selectie die overgebleven was te bekijken. Dido had alles tot in de puntjes geregeld, en we konden zelfs zijn mooie stadswoning in Javea huren. Na 3 intensieve dagen, waarbij we onze eerste keus 2x bezichtigd hebben begonnen de onderhandelingen. Die zijn professioneel en goed verlopen en de koop werd gesloten. De unieke extra waarde van Dido werd daarna nog duidelijker. Hij heeft op ons verzoek zeer snel een bouwtechnische keuring uit laten voeren, waarbij het zelfs mogelijk was om tekeningen van het huis te krijgen. Dat geeft zekerheid voor de aankoop. Dido werkte ook goed samen met de advocaat die we al in de arm hadden genomen. Stap voor stap werden we op de hoogte gehouden van alles wat moest gebeuren, en alle vragen werden zeer snel en professioneel beantwoord. Na de overdracht van het huis heeft Dido ook nog een hele prettige aannemer aangeraden die verbeteringen aan de woning aanbrengt. Dankzij Dido is het aankoop proces zonder zorgen verlopen. Casacostablanca is voor ons een zeer vertrouwd adres dat we aan iedereen willen aanraden, wanneer je zonder zorgen een huis aan de Costa Blanca wilt kopen. Dido heel erg bedankt!

Huib van de Burgt en Arie Jan Klijn | Augustus 2021

We wilden na onze pensionering een huis kopen in Spanje, maar hoe ga je dat doen. Onze eerste stap was...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2021-08-30T16:21:49+00:00
We wilden na onze pensionering een huis kopen in Spanje, maar hoe ga je dat doen. Onze eerste stap was om op zondagmiddag, buiten niets te doen en liggend op de bank het internet af te struinen. Op Google gezocht naar huizen in Spanje. Al gauw kom je dan op de site “Casas Costa Blanca”. Eigenlijk hebben we daar al onze zoek opdrachten op gedaan. Reden hiervoor was dat deze site zeer uitgebreid is, en al onze vragen zeer snel werden beantwoord. Helaas door corona konden wij niet afreizen naar Spanje om de huizen die wij hadden uitgezocht te bezoeken. Tot wij in maart 2021 bericht ontvingen van Amy dat de “kust” veilig was en dat het misschien een idee was om naar Spanje te komen. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Wij naar Spanje - Moraira om kennis te maken met Amy en gelijk onze wensen kenbaar te maken. Amy heeft ons diverse tips en tricks gegeven waar wij voor moesten zorgen om de aankoop van een huis te vergemakkelijken. En dat heeft gewerkt. Na een aantal huizen bezocht te hebben zat ons droom huis er tussen. In overleg met Amy een bod gedaan. Na twee dagen wachten hadden we een bingo en zijn wij nu de gelukkige eigenaar van ons droomhuis in Spanje. Dido heeft voor ons de papierwinkel afgehandeld en verder begeleid. Kortom een droom paar, zonder hen was het ons niet gelukt om door al die wetgeving en regelgeving te komen. Wij zijn Amy en Dido veel dank verschuldigd.

Familie De Vries | Juli 2021

De afgelopen periode zijn wij ontzettend goed geadviseerd en bijgestaan bij de aankoop van ons prachtige huis in Moraira wat...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2021-07-09T09:55:09+00:00
De afgelopen periode zijn wij ontzettend goed geadviseerd en bijgestaan bij de aankoop van ons prachtige huis in Moraira wat jullie hadden uitgezocht. Amy en Dido bedankt voor jullie geweldige inzet en hulp. Super ! Groeten familie de Vries

Jacco en Miranda Luijk | Maart 2021

Afgelopen zomer hebben wij contact gezocht met Amy Wijn van Casas Costa Blanca omdat wij ons wilde oriënteren op een...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2021-04-13T07:57:15+00:00
Afgelopen zomer hebben wij contact gezocht met Amy Wijn van Casas Costa Blanca omdat wij ons wilde oriënteren op een tweede woning in Javea. Wij hebben dit gesprek als enorm prettig ervaren en zijn met de nodige informatie en juiste advies weer teruggekeerd naar Nederland. Sneller dan verwacht kwam er een prachtige woning op ons pad en heeft Amy zich tot het uiterste ingespannen om op kort termijn de woning voor ons te bezoeken en een afspraak te maken voor een eerste bezichtiging. De procedure voor het aankopen van een tweede woning in Spanje is anders dan in Nederland en zonder de fantastische begeleiding van Amy en Dido hadden wij dit niet tot een goed eind kunnen brengen. Inmiddels mogen wij ons de trotse eigenaren noemen van een geweldige woning in Javea. Nu we op het punt staan de woning aan te passen naar onze eigen style staan Amy en Dido nog steeds voor ons klaar en kunnen wij gebruik maken van hun betrouwbare netwerk. Amy en Dido, hartelijk dank voor jullie transparante manier van handelen. Heel erg bedankt, Jacco en Miranda Luijk

Léon en Astrid Koelewijn | Maart 2021

Beste Dido en Amy, Wat een avontuur zijn wij aangegaan! Al jaren hadden wij het verlangen naar een eigen huisje...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2021-03-17T08:41:44+00:00
Beste Dido en Amy, Wat een avontuur zijn wij aangegaan! Al jaren hadden wij het verlangen naar een eigen huisje in Spanje en daarom hielden wij jullie website al tijden in de gaten. Toen wij besloten ervoor te gaan en wij met jullie in contact kwamen, voelden het vertrouwd en waren wij ervan overtuigd dat de aankoop bij jullie in goede handen zou zijn. Vanwege de Corona situatie was het onmogelijk om het huis fysiek te bezoeken, waarna jij, Amy, ons online door de woning leidde. Jouw eerlijke feedback was voor ons aanleiding om tot koop over te gaan. Voor ons beide een spannende ervaring, maar wat is het goed gegaan. Jullie informatie was compleet en correct en door de begeleiding van mensen uit jullie netwerk werd alles prima verzorgd. Al met al een fijne ervaring. Dank jullie wel! Léon en Astrid Koelewijn

Susanne & Don Brandjes | Januari 2021

De laatste twee weken van oktober zijn mijn man en ik samen met Amy naar een flink aantal potentiële huizen...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2021-01-18T12:36:40+00:00
De laatste twee weken van oktober zijn mijn man en ik samen met Amy naar een flink aantal potentiële huizen gaan kijken. Zodra wij ons droomhuis gevonden hadden ging Amy direct over tot actie en met succes. Dido heeft voor ons de afhandeling voor zijn rekening genomen en sinds enkele dagen wonen wij in ons Spaanse huis! Dankzij Amy en Dido is alles vlot en goed verlopen! Heel erg blij mee! Zeer goede keus als je op zoek bent naar een huis rondom of in Moraira.

Ruud & Brenda Alkema | November 2020

Tijdens het zoeken naar een woning aan de Costa Blanca zijn wij in contact gekomen met Amy en Dido. Zij...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2020-11-03T12:07:07+00:00
Tijdens het zoeken naar een woning aan de Costa Blanca zijn wij in contact gekomen met Amy en Dido. Zij zijn zeer goed bekend met de woningmarkt in deze omgeving, en hebben ons fantastisch begeleid. De tien door ons geselecteerde woningen zijn door Amy in 2 dagen tijd naadloos voor bezichtiging ingepland. Niets was Amy teveel! Hun expertise beperkt zich niet alleen tot het bezichtigen van woningen. Mede door hun uitgebreide netwerk van specialisten is de aankoop procedure perfect verlopen. De gecompliceerde regelgeving in Spanje is totaal geen probleem geweest! Wij bevelen Amy en Dido voor de volle 100% aan?? Ruud & Brenda.

Léon van Lier & Reinier Pitt | September 2020

Amy is ons zeer behulpzaam geweest bij onze 1e oriënterende huizenjacht in Moraira. Amy is zeer goed op de hoogte...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2020-09-22T10:44:26+00:00
Amy is ons zeer behulpzaam geweest bij onze 1e oriënterende huizenjacht in Moraira. Amy is zeer goed op de hoogte en ze denkt goed met ons mee. En ze is altijd bereikbaar voor vragen en advies. We hopen snel verdere stappen met haar en met haar bedrijf te kunnen gaan zetten!

Emile & Monique | Juli 2020

Via mijn broer en schoonzus leerden we Amy en Dido van Casas Costa Blanca kennen. Uit nieuwsgierigheid lieten we tijdens...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2020-07-16T13:15:51+00:00
Via mijn broer en schoonzus leerden we Amy en Dido van Casas Costa Blanca kennen. Uit nieuwsgierigheid lieten we tijdens onze kerstvakantie in Moraira een vrijblijvende, maar zeer uitgebreide zoekopdracht achter via de website Dido kwam snel met interessante voorstellen die we enkele maanden later samen bezocht hebben, en jawel hoor eerste huis was meteen raak! Samen nog enkele andere huizen bezocht en toen wisten we het zeker.... Heel het aankoop traject liep vlot, ze weten waar ze het over hebben en zijn betrouwbaar en betrokken. Nogmaals bedankt, wij zijn helemaal blij met onze casa

Marieke & Paul | November 2019

Na jarenlang gedroomd te hebben over een 2e huis in Spanje, was het vorig jaar zomer zo ver: ‘Project Manana’,...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2019-11-25T10:56:58+00:00
Na jarenlang gedroomd te hebben over een 2e huis in Spanje, was het vorig jaar zomer zo ver: ‘Project Manana’, de zoektocht naar ons droomhuis, werd een feit. Omdat we niet goed wisten waar te beginnen, werd al snel duidelijk dat een goede makelaar onmisbaar was. Via Pinterest en Facebook vonden we Casas Costa Blanca. Onder de indruk van hun verhaal stuurden we een berichtje, waarop direct werd gereageerd. Een eerste afspraak was snel gemaakt, en meteen waren wij onder de indruk van Amy, die ons heel goed kon uitleggen hoe het proces in Spanje in zijn werk gaat en waarom alles zo anders is als in Nederland. Ze had zelfs al een paar huizen voor ons uitgezocht, een schot in de roos bleek later. De afspraak was om in oktober terug te komen en inderdaad hebben we in het najaar 2 dagen lang met Amy huizen bezocht. Het huis waar wij in de zomer reeds voor waren gevallen, bleek toch aan al onze wensen te voldoen en na goed onderhandelen keerden wij terug met een voorlopig koopcontract op zak! Afgelopen februari volgde de overdracht en ook daar nam Amy voldoende tijd voor ons, ook de zaken die even iets minder gingen werden serieus genomen. Kortom, zoek je een makelaar met een uitgebreid netwerk in de Costa Blanca of zoals ons de Jalon Vallei ga voor Amy, ons ‘project’ is tot zover zeker geslaagd!

Milou & Jan Willem | November 2019

Amy en Dido hebben ons enorm goed begeleid in onze zoektocht naar een huis! We waren niet bekend in het...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2019-11-13T16:05:30+00:00
Amy en Dido hebben ons enorm goed begeleid in onze zoektocht naar een huis! We waren niet bekend in het gebied maar Amy heeft ons in korte tijd erg enthousiast weten te maken. In juli 2018 waren we hier voor het eerst om kennis te maken met Amy en een aantal dagen bezichtigingen te doen en in het najaar weer. Bij de derde keer dat we hier waren was het raak en hebben we een huis gekocht. Zowel bij de vele bezichtigingen die we hebben gedaan als bij de aankoop was het Amy nooit teveel iets te regelen, op te lossen of ergens achteraan te gaan. Na de koop hebben we veel gehad aan de begeleiding van Dido, onder andere met het contact met de notaris en advocaat en met de aanloop naar de verbouwing. We willen Amy en Dido hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en raden ze van harte aan!

Jeroen van Beugen | November 2019

Toen we gingen zoeken naar een villa in Moraira en omgeving kregen we al snel via Facebook de naam Casas...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2019-11-12T17:31:21+00:00
Villa met zeezicht te koop in La Fustera, Benissa Costa
Toen we gingen zoeken naar een villa in Moraira en omgeving kregen we al snel via Facebook de naam Casas Costa Blanca in het vizier. Sceptisch over reclame op Facebook maar stiekem onder de indruk van de beloofde aanpak hebben we toch maar een zoekvraag achter gelaten op hun internetsite. Direct een passende reactie. Een week later al waren we in Spanje en werden we ontspannen en vrijblijvend en tegelijk degelijk geïnformeerd opgehaald om goed georganiseerd de geselecteerde en vooraf met ons per mail gecommuniceerde woningen te gaan bekijken. Daar waar lokale makelaars een paar huizen per dag al een opgaaf vinden, was Amy niks te veel. Tegelijk luisterde ze heel goed naar de commentaren bij de eerste bezichtigingen en werd het programma van de dag en de dagen erop subtiel aangepast. Dat we het gebied enigszins kenden en kritische voorwaarden stelden zag ze niet als bedreiging maar als een kans onze verwachtingen te overtreffen. Na drie dagen van bezichtigingen twee serieuze kanshebbers geselecteerd. Passend bij de wensen maar ook vanuit financieel perspectief goede keuzes. Waarvan er 1 bij inmiddels elk bezoek ons een sprongetje in het hart heeft bezorgd. Maar in Spanje ben je er dan nog niet. Dan moet alles nog geregeld worden en kan er veel fout gaan. Heel proactief heeft Amy ons geïntroduceerd bij een Nederlandstalige medewerker bij de lokale bank (verzekering woning en voor een Spaanse bankrekening bij Banco Sabadell). En bij de advocaat en notaris die bij de overdracht ons adviseren en zorgen voor alle registraties en randvoorwaarden. Tussen de lokale makelaars steekt Amy met kop en schouders boven de rest uit en doet meer dan van haar verwacht mag worden om de koper te helpen. Via Casas Costa Blanca koop je niet alleen een huis, maar wordt je geholpen tot aan de eindstreep....

Anne & Edgar | November 2019

Dankzij Amy en Dido vonden wij ons droomhuis in Spanje. De samenwerking liep perfect en ze wisten precies wat we...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2019-11-12T17:24:00+00:00
Dankzij Amy en Dido vonden wij ons droomhuis in Spanje. De samenwerking liep perfect en ze wisten precies wat we zochten. Super fijn is dat ze gezamenlijk voor het hele proces van voor tot na de aankoop zorgen. Hierdoor kregen we hulp bij het hele proces. Zoek je een huis in de costa blanca, wij raden Amy en Dido aan!!! Thanks!!

Paul & Wendy | Maart 2019

Na een kort bezoekje aan het prachtige gebied van de Marina Alta begin 2018 wisten we dat we ooit hier...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2019-03-28T14:20:41+00:00
Na een kort bezoekje aan het prachtige gebied van de Marina Alta begin 2018 wisten we dat we ooit hier ergens zouden gaan wonen. Via het internet probeerden we ons te oriënteren op de te koop staande huizen en maakten een lijstje. We besloten eind 2018 zes weken in het gebied te gaan ‘wonen’ om te kijken of het ons hier echt wel beviel. In die periode wilden we ook graag met een makelaar op stap om ‘alvast’ een aantal huizen te bekijken. Zo zouden we rustig kunnen ontdekken welke woningen bij ons budget pasten, of we hier wel konden aarden en of we vanuit hier ook onze Nederlandse werkzaamheden zouden kunnen verrichten. Uit het gigantische aanbod van makelaars kozen we al vanuit Nederland voor Dido en Amy Wijn. De kennismaking na aankomst in Spanje was erg prettig. Geen ‘makelaarstype’, zeiden we tegen elkaar, en dat was een compliment! Dido nam ruim de tijd om met ons een paar huizen te gaan bekijken. Er was geen druk en er kwam geen verkooppraatje, maar Dido dacht gewoon met ons mee, zoals een vriend dat zou doen. Hij informeerde ons, en toen we na ronde één en twee met weer een paar ‘nieuwe’ huizen op de proppen kwamen, was Dido weer even enthousiast als bij de eerste ronde. Tot de derde ronde kwam het echter uiteindelijk niet: we besloten te gaan voor een van de huizen uit de tweede ronde. Dido regelde alle communicatie en betrok ons overal bij, wat we erg prettig vonden. Zijn netwerk (bank, advocaat, notaris et cetera) is groot en bestaat uit fijne mensen. Op de laatste dag van onze zes weken in Spanje kwam een verlossend telefoontje: de verkoper accepteerde ons bod. We wonen nu drie dagen in ons verrukkelijke huis en genieten volop van het licht,...

Remco & Elise | Maart 2019

Afgelopen week op zoek geweest naar een huis met Amy, wat een lieve, slimme dame….maar bovenal een hele goede makelaar...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2019-03-28T14:20:14+00:00
Afgelopen week op zoek geweest naar een huis met Amy, wat een lieve, slimme dame….maar bovenal een hele goede makelaar die de omgeving op haar duimpje kent en een enorme dosis mensenkennis bezit! Na een aantal mails en een paar dagen rondrijden heeft ze ons voor ons droomhuis afgezet en zoals het er nu uitziet komen we snel terug om te tekenen! Tot nu toe zijn wij enorm over haar te spreken en hopen nog vaker samen zaken te kunnen doen!

Debbie van Oort | September 2018

We hebben een zeer goede begeleding van Amy gehad en nuttige tips. Zoek je een goede makelaar die haar vak...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2018-09-14T06:07:23+00:00
We hebben een zeer goede begeleding van Amy gehad en nuttige tips. Zoek je een goede makelaar die haar vak verstaat dan ben je bij Casa Costa Blanca aan het juiste adres!

Schelto van Heemstra | Augustus 2018

Ik realiseer me na 2 jaar pas hoe waardevol de begeleiding van Amy was. Ze heeft ons veel tijd en...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2018-08-14T06:08:08+00:00
Ik realiseer me na 2 jaar pas hoe waardevol de begeleiding van Amy was. Ze heeft ons veel tijd en veel voorbeelden gegeven om tot een juiste keuze te komen. Ze luistert en combineert en begreep wat bij ons past. Ze behoedde ons (heel voorzichtig) voor een verkeerde keuze. Bedankt.

Jolanda van de Ploeg | Februari 2018

Met veel geduld en zonder ons als aspirant kopers het gevoel te geven dat er iets gekocht moest worden, heeft...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2018-02-14T06:08:30+00:00
Met veel geduld en zonder ons als aspirant kopers het gevoel te geven dat er iets gekocht moest worden, heeft Dido ons In 2017 rond gereden in moraira en omgeving. Uiteindelijk hebben wij met uitstekende begeleiding onze droom casa gevonden en kunnen kopen in benissa. Onze Spaanse droom is zeker uitgekomen met jullie hulp.

Tamara Veghel | Januari 2018

Betrouwbaar, gezellig, verstand van zaken, behulpzaam, vriendelijk, slim, kortom zeer fijne mensen om zaken mee te doen!
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2018-01-14T06:08:51+00:00
Betrouwbaar, gezellig, verstand van zaken, behulpzaam, vriendelijk, slim, kortom zeer fijne mensen om zaken mee te doen!

Sylvia Elzinga | December 2017

Ondanks dat we nog zoekende zijn naar een huis in Spanje, ervaren wij de samenwerking als zeer prettig. Dido heeft...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2017-12-14T06:02:11+00:00
Ondanks dat we nog zoekende zijn naar een huis in Spanje, ervaren wij de samenwerking als zeer prettig. Dido heeft samen met ons ,al een behoorlijke hoeveelheid huizen bezocht. Hij is altijd bereid onze eindeloze hoeveelheid vragen ,rustig te beantwoorden .Hopelijk vinden we in 2018 eindelijk ons Spaanse droomhuis in samenwerking met Casas Costablanca.

Letty & Robert Herok | November 2017

In Spanje een huis kopen verloopt totaal anders dan in Nederland. Bovendien hadden we nogal specifieke wensen. Wij hebben daarom...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2017-11-14T06:03:03+00:00
In Spanje een huis kopen verloopt totaal anders dan in Nederland. Bovendien hadden we nogal specifieke wensen. Wij hebben daarom heel bewust voor een nederlandstalige makelaar gekozen. Maanden verder bleek dat een goede greep, de keuze voor Amy en Dido Wijn / Casas Costa Blanca een gouden greep. We zijn enorm blij met de échte aandacht en tijd die ze ons gaven. Zowel bij het vinden van het huis als bij de onderhandeling en verdere afwikkeling. Ze brengen behalve makelaars- ook bouwkundige kennis in, wat de afweging van de alternatieven een stuk makkelijker maakte. Daarnaast boden ze een netwerk met zeer kundige andere benodigde specialisten, zoals een advocaat/gestor. Ze zijn vooral authentiek en betrouwbaar, we bevelen ze dan ook van harte aan.

Henriette & Jaap Postma | April 2017

Eenmaal de keuze gemaakt voor het gebied tussen Calpe, Jalon en Denia, kwamen wij in contact met Amy en Dido...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2017-04-14T06:03:26+00:00
Eenmaal de keuze gemaakt voor het gebied tussen Calpe, Jalon en Denia, kwamen wij in contact met Amy en Dido van Casas Costa Blanca. Met veel geduld heeft Amy ons verschillende huizen laten zien. Na een paar dagen rond kijken kwamen wij uit op Denia. Mede dankzij de geplande bezichtigingen werd ons zoekgebied steeds kleiner tot we in april 2016 een woning op het oog kregen. Toen werd ook duidelijk dat de Spaanse woningmarkt anders verloopt dan wij in Nederland gewend zijn. De eigenaren van de woning, waar wij een bod op uitbrachten, hadden net een reserveringsovereenkomst gesloten via een andere makelaar. In april gingen wij met lege handen weer naar huis. In november zijn wij weer in Denia gaan kijken omdat we, via Amy, te horen kregen dat er een vergelijkbare woning in de stille verkoop was. Dit keer was het raak en hebben wij (eigenlijk Amy) een bod uitgebracht. Via Amy hebben wij een advocaat ingeschakeld, waar een dame werkt die Nederlands spreekt. Alhoewel we druk bezig zijn om Spaans te leren is het in deze fase wel fijn dat je in je eigen taal kunt schakelen. Na de acceptatie van ons bod nam Dido de verdere afhandeling over. Ook hij is altijd bereikbaar voor advies en hulp. Met Dido gaan we volgende week, voorafgaand aan de overdracht, het huis bezichtigen en de meterstanden opnemen. Wij zijn heel erg tevreden over Casas Costa Blanca. Amy denkt met je mee en voelt snel aan wat het beste bij je past. Vervolgens leidt ze je, met veel geduld, rond en regelt diverse bezichtigingen. Via deze weg willen wij haar bedanken voor de, niet alleen nuttige, maar ook gezellige dagen! Dido en Amy weten welke stappen er gezet moeten worden en waar je aan moet denken als je een huis koopt...

Eric & Marriët | Maart 2017

In 2015 al eens onder het genot van een kopje koffie gesproken met Dido over de aankoop van een woning...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2017-03-14T06:05:52+00:00
In 2015 al eens onder het genot van een kopje koffie gesproken met Dido over de aankoop van een woning in Spanje en alles wat daarbij komt kijken….. daarna de tijd genomen om de omgeving te verkennen. Zeer gecharmeerd van Javea heeft Dido onze wensen opgenomen en kwam niet lang daarna met een zeer fraai nieuwbouwproject. Kavels bekijken, projectontwikkelaars bezoeken en andere projecten bezien, Dido trekt er ruim tijd voor uit. Is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de omgeving, is accuraat en zeer betrouwbaar. Ook bezichtigingen in het weekend zijn voor Dido geen probleem. Uiteindelijk onze kavel uitgezocht waarop ons droomhuis gebouwd gaat worden. Dido heeft tussendoor nog wat foto’s gestuurd wat zijn betrokkenheid aangeeft. We moeten nog even geduld hebben, de bouw start bijna…..we kunnen niet wachten ………..

Kees & Inge | Januari 2017

Uit een veelheid van makelaars die zich in de prachtige regio Javea aanbieden hebben wij al vrij snel gekozen voor...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2017-01-15T06:06:18+00:00
Uit een veelheid van makelaars die zich in de prachtige regio Javea aanbieden hebben wij al vrij snel gekozen voor Amy en Dido Wijn, een jong, vriendelijk en enthousiast echtpaar gespecialiseerd in de begeleiding van woningzoekenden. Beiden zijn Delfts ingenieur bouwkunde met ervaring in projectontwikkeling en als geen ander in staat niet alleen de aspirant-koper te begeleiden met hun koopproces, maar ook de slechte kwaliteit woningen van van de goede te onderscheiden. Na ontvangst van onze woonwensen heeft Amy een vijftiental woningen voor ons geselecteerd, waarna wij deze met haar hebben bezocht. Binnen twee dagen was de keuze gemaakt en voordat wij weer in Rotterdam landden, was de deal rond. Dido staat borg voor een efficiënte nazorg hetgeen er toe leidde dat slecht 7 weken later de akte bij de notaris werd gepasseerd. Wij kunnen Casas Costa Blanca van harte bij u aanbevelen.

Stef & Erika | Januari 2017

Amy en Dido zijn superrelaxte mensen die ons bij de aankoop van ons huis geweldig hebben geholpen. Amy snapte direct...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2017-01-14T06:06:48+00:00
Amy en Dido zijn superrelaxte mensen die ons bij de aankoop van ons huis geweldig hebben geholpen. Amy snapte direct waar we naar op zoek waren en op de 2e dag van de bezichtingen was het dan ook helemaal raak, verder rondkijken was niet nodig. Dido heeft ons daarna super verder geholpen , stond altijd voor ons klaar voor advies of hulp. Nu zitten we in ons prachtige huis in Jalon, mede dankzij hen.

Lloyd & Monique | Juni 2016

In onze zoektocht naar een mooie kavel heeft Dido ons op zeer prettige wijze ondersteund en geholpen. Hij heeft veel...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2016-06-14T05:57:13+00:00
In onze zoektocht naar een mooie kavel heeft Dido ons op zeer prettige wijze ondersteund en geholpen. Hij heeft veel energie gestoken om samen met ons te komen tot een juiste keuze en koop. Dit doet hij met respect. Hij neemt de tijd om een goed beeld te krijgen wat de klant wil en doet onderzoek om teleurstellingen te voorkomen. Door Dido zijn inzet is ons geluk in Spanje werkelijkheid geworden.

Dirk Ballet | Januari 2016

Het was zeer fijn om met Amy samen te werken, het vertrouwen was er onmiddellijk. Ook had Amy veel geduld...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2016-01-14T05:58:47+00:00
Het was zeer fijn om met Amy samen te werken, het vertrouwen was er onmiddellijk. Ook had Amy veel geduld omdat ik toch mijn unieke huisje wou vinden. Na twee verlengde weekends en wel minstens 20 bezichtigingen had ik mijn droom gevonden in Cumbre Del Sol. De opvolging is zelfs t.e.m de notaris. Leuke ervaring Amy, een aanrader…..

Winand & Steffie Willigers | Januari 2016

Ben je op zoek naar een eerlijke, deskundige, geduldige, Nederlands en Spaans sprekende aankoopmakelaar in Spanje? Dan kunnen wij jou...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2016-01-13T05:59:18+00:00
Ben je op zoek naar een eerlijke, deskundige, geduldige, Nederlands en Spaans sprekende aankoopmakelaar in Spanje? Dan kunnen wij jou Dido Wijn van Casas Costa Blanca zeker aanbevelen. Dido heeft voor ons heel veel betekend. Hij heeft ons alle mogelijkheden van het gebied laten zien en met veel geduld samen met ons gezocht naar ons droomhuis. Hij is zeer betrokken en niets is hem teveel, hij is zelfs op zondag met ons op pad geweest. Dido , nogmaals bedankt voor alles en hopelijk tot ziens!

Finn Magendans | Januari 2016

Een makelaar in Spanje is niet te vergelijken met Nederland. Deze 2 fijne Nederlandse eigenaren adviseren en begeleiden ons met...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2016-01-12T05:59:38+00:00
Een makelaar in Spanje is niet te vergelijken met Nederland. Deze 2 fijne Nederlandse eigenaren adviseren en begeleiden ons met alle inzet en juiste informatie. Behalve de Nederlandse taal zijn ze goed bekend met de huizenmarkt in hun omgeving en zorgvuldig en accuraat. Hun ervaring voorkwam veel ergernis en problemen. Dankbaar en blij met de stap een bed and breakfast starten in Pedreguer Javea aan de Costa Blanca Spanje.

Ernst & Monique | December 2015

Wij hebben Dido Wijn leren kennen als een heel prettige makelaar: deskundig en behulpzaam. Ook zijn site vinden we goed,...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2015-12-14T05:55:24+00:00
Wij hebben Dido Wijn leren kennen als een heel prettige makelaar: deskundig en behulpzaam. Ook zijn site vinden we goed, die geeft heldere informatie.

Anthony Brak & Roely Molenkamp | September 2015

Wij hebben Amy de afgelopen maanden leren kennen als een deskundig iemand met een passie voor haar vak. Het traject...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2015-09-14T05:56:10+00:00
Wij hebben Amy de afgelopen maanden leren kennen als een deskundig iemand met een passie voor haar vak. Het traject was soms moeizaam, maar de samenwerking met Amy hebben wij als zeer prettig ervaren. Door Amy te vertrouwen en met haar inlevingsvermogen, adviezen en bemiddeling, hebben wij in de Jalon Vallei de juiste woning op de perfecte locatie gevonden.

Estatira Priem Van den Berg | Juni 2015

Hele fijne samenwerking gehad met Casas Costa Blanca. Zowel Amy als Dido zijn 2 ervaren en zeer betrouwbare mensen die...
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje
2015-06-14T05:56:47+00:00
Hele fijne samenwerking gehad met Casas Costa Blanca. Zowel Amy als Dido zijn 2 ervaren en zeer betrouwbare mensen die samen een goed team vormen. Ze luisteren goed naar de wensen die je hebt als potentiele koper en doen er alles aan om je droomhuis te vinden. Bij ons is dat gelukt. Nadat wij duidelijk hadden wat wij wilde zijn we samen met Amy op zoek gegaan en hebben we huizen bezocht die in onze wensenpakket past. Amy denkt ter plekke graag mee naar de mogelijkheden van het huis. Wij hebben de samenwerking als zeer fijn ervaren en zelfs nu na de aankoop maken we gebruik van hun expertise tijdens de verbouwing van ons nieuwe paleisje in Javea.
0
0
Casas Costa Blanca | Nederlandse Makelaar in Moraira & Javea | Huis Kopen Spanje