Nieuwbouw Costa Blanca Spanje

Nieuwbouw huizen aan de Costa Blanca, Spanje zijn tegenwoordig steeds vaker van modern design. Van het nog steeds geliefde ‘Ibiza’ stijl tot aan compromisloze strakke architectuur. Een goed ontworpen modern huis in een paradijselijke omgeving is voor veel mensen een droombeeld. Op deze pagina laten we het beste van het aanbod in nieuwbouw aan de Costa Blanca zien.

Het prettige van nieuwbouw huizen is dat ze voldoen aan de hedendaagse eisen, zoals isolatie tegen hitte, koude en geluid. Daarnaast is de waardevastheid van een nieuwbouw woning ook veel hoger dan een bestaande woning. En de eerste jaren zijn de kosten voor het onderhoud stukken lager dan bij een bestaande woning.

Mogelijkheden Nieuwbouw

Op hoofdlijnen zijn er 2 opties om een nieuwbouw huis te realiseren:

  • Zelf ontwerpen en bouwen.
  • Kopen van een nieuwbouw project.

Het grote voordeel van zelf nieuw te bouwen dat u precies kunt maken waar u naar op zoek bent. Bij de tweede optie kunt u op basis van artist impressions, plattegronden en prijs besluiten of dit u aanspreekt en wellicht een huis kopen dat al in aanbouw is.

Met beide opties hebben wij ruime ervaring en begeleiden wij u graag!

Aanbod Nieuwbouw

Het aanbod van nieuwbouw woningen is een stuk beperkter dan het bestaande aanbod. Op basis van onze ervaring hebben wij hieronder een selectie gemaakt van mooie nieuwbouwprojecten van gerenormeerde partijen. Ook hebben we een overzicht van kavels toegevoegd.

Uiteraad zijn er nog veel meer nieuwbouw huizen en kavels aan de Costa Blanca. Wilt u meer informatie hierover ontvangen of heeft u interesse om zelf een huis te bouwen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomhuis!

Huis Kopen Costa Blanca Spanje

Meer weten over het koopproces in Spanje? Lees dan hier verder voor een stapsgewijze samenvatting.

Enthousiast over de regio Moraira, Benissa, Javea of Jalon Vallei en interesse in een mooie selectie huizen? Neem een kijkje op onze website en/of stuur ons je wensen door via ons zoekformulier!